Vaegnägijatele

Helpific - kirglikud inimesed & nutikad loojad

14:04:00

Tänu Helpificule olen ma puutunud kokku teemadega, millest ma muidu poleks ehk midagi kuulnudki!

Helpific meeskonnaliige Liina Martinson - Helpific Eesti, tõlk


Liina kirjeldab ennast viie lausega või ütleb, mis tal parasjagu esimesena pähe tuleb:
Kõige paremini kirjeldab mind sõna “ema”. Alates sellest, kui ma olin väike tüdruk, unistasin ma emaks saamisest. See oli mu unistus, mu kirg, mu igatsus… nüüd on mul kolm last ja emadus on ikka veel minu kirg. Kõik, mida ma teen, ma teen oma laste jaoks ja võimalus seda teha, teeb minust maailma kõige õnnelikuma inimese. Kui mul palutakse ennast kirjeldada, ütleksin ma, et ma olen hooliv, abivalmis ja tähelepanelik ümbritsevate inimeste suhtes. Rööprähklemine on minu teine nimi. Vormis püsimine on minu hobi - kui ma olen õnnetu, siis ma lähen jooksma. Ma vihkan igasuguses vormis vägivalda, eriti laste ja loomade suhtes.
Mulle on tõlkimine alati meeldinud ning võimalus teisi aidata toob inimesele hingerahu.
Meie 5 küsimust Liinalale.

1. Mis paneb Sind tegema seda, mida sa Helpificus teed? Mis motiveerib Sind?
Mulle on tõlkimine alati meeldinud ning võimalus teisi aidata toob inimesele hingerahu. Tänu Helpificule olen ma puutunud kokku teemadega, millest ma muidu poleks ehk midagi kuulnudki.

2. Kuidas sa sattusid Helpificuga ühinema?
Vaatasin ringi CV-online’s ja mõtlesin katsetada.

3. Mis on Su isiklik mission?
Elada oma elu nii,et surivoodil ei oleks kahju ei tehtud ega tegemata asjade pärast. Eelkõige soovin, et mu lastest kasvaksid õnnelikud inimesed.

4. Kui sa saaksid olla ühe päeva mees, mida sa selle päevaga teeksid?
Ma tõepoolest ei oska öelda.

5.   Kas sa võiksid loetleda kolm sõna, mis sind kõige paremini kirjeldavad?
Täpne, kiire, sportlik.

Helpific Helpificu meeskond jagamismajandus juhtimine karjäär kommunikatsioon palkamine idufirmades sotsiaalne ettevõtlus talent vabatahtlik

Vaata lisaks järgmised artiklid

0 comments