Vaegnägijatele

HELPIFIC - KIRGLIKUD INIMESED & NUTIKAD LOOJAD

13:33:00

Kristina: "Minu ideaalne päev on see, kui ma olen saanud teha väikese heateo!"

Helpific Eesti

22.02.2019 toimus Helpificu poolt korraldatav seminar "Digitaalne tehnoloogia ja kogukondlik sotsiaalne heaolu", mida meie vabatahtlik ajakirjanik Kristina aitas korraldada. Peagi saate lugeda tema kokkuvõtet toimunud seminarist.

Esitasime Kristinale mõned küsimused! Loe ja saa inspireeritud Sinagi!


Kirjelda palun ennast viie lausega või ütle, mis Sul parasjagu pähe tuleb!
Mulle meeldib, kui inimesed jagavad teineteisega lihtsat rõõmu ja sisemist valgust, mõtlemata sellele, kuidas üksteist kui objekte kasutada ja rahasse ümber arvutada. Meeskonnaliikmetes hindan soovi tuua esile oma kaaslaste tugevused, ideed ja võimalused.

Millega tegeled igapäevaselt nii oma töös, kui mis on Sinu hobid/tegevused vms?
Olen kirjutanud Maakodus ja Maalehes artikleid aiakunsti, une, Hiina meditsiini, stressi, toitumise, liikumise jt teemadel. Olen projektijuht Tallinna ja Harjumaa Puuetega Naiste Ühingus.  

Kas Sinul on oma unistus Eestist? Kui jah, siis milline see on? Miks on ühine panustamine kogukondlikku heaollu Sinu arvates vajalik?
Soovin Eesti inimestele lisaks oma kaaslastest hoolimisele ka loodussõbralliku mõtlemist. Puhas ja kaunis loodus on suur väärtus. Soovin, et väärtustame looduspärandit, põlispuid ning teeme kõik selleks, et kaitsta bioloogilist mitmekesisust.

Mida tähendab Sinu jaoks selline mõiste nagu „maailma muutmine“? Kuidas seda teha?
Maailma muutmine saab alguse pisiasjadest. Kõik saavad teha esimese sammu, jättes poest ostmata ebatervisliku karastusjoogi või toote, mille valmistamisel on kasutatud lapstööjõudu.

Mis ajab Sind hommikuti voodist välja?
Koostegemise ja -naermise rõõm. Minu ideaalne päev on see, kui ma olen saanud teha väikese heateo. 

Aitäh Kristina!

Helpific isikliku abistaja teenus jagamismajandus ‬kogukond ‬muudame maailma sotsiaalne ettevõtlus sotsiaalne innovatsioon startup targad digitaalsed lahendused vabatahtlik töö

Vaata lisaks järgmised artiklid

0 comments