Vaegnägijatele

Helpific tutvustab tasulisi teenuseid

22:38:00

Katseperiood on alanud!

Helpificu platvormil saavad kasutajad teha nüüd tasulisi abisoove ja -pakkumisi.

Valik lisada abisoovile või -pakkumisele tasu
Helpific maksevõimalus
Kui sisestad abisoovi või abipakkumise, on sul võimalus määrata sellele hind - see on valikuline. Tehes abisoovi või abipakkumise vabatahtliku abina, jäta väli palun tühjaks.

Viies läbi turuanalüüse, paljud erivajadustega inimesed andsid teada, et nad on valmis ka maksma teenuse eest väikest tasu. Samuti saime tagasisidet üliõpilastelt ja inimestelt, kel on keskmine või väiksem sissetulek - nad andsid mõista, et ei saa pakkuda vabatahtlikuks olemist, kuid aitaksid kaaskodanikke väikese tasu eest.

Riikides, kus otsene maksmine või isikliku eelarve süsteemid toimivad, on väga positiivsed kogemused ja tulemused. Teenuse kasutajad ei ole passiivsed hoolekandesüsteemide võimaluste kasutajad, vaid nad saavad osta teenuseid kohalikus kogukonnas, kaasates lähedasi, sõpru, naabreid ja proffesionaalseid teenusepakkujaid. Helpific on valmis teid teenindama ligipääsetava tugikeskkonnana, kui vaid olete valmis pakkuma ja vastu võtma tasulisi teenuseid.

Hetkel me ei pane üles maksesüsteemi ja ei võta vahendustasusid Helpificu teenuste kasutajatelt. Soovime näidata, et nõudlus tasulistele teenustele on olemas ja julgustame kasutajaid proovima uut veebilehe funktsiooni.

Kokkulepe ja maksmine toimub individuaalselt kasutajate vahel. Helpific analüüsib esimesi kogemusi ning vastavalt tagasisidele ja nõudlusele tutvustame hiljem seda funktsiooni integreeritud platvormi osana.


© Helpific

abipakkuja abivajaja Helpific isikliku abistaja teenus sotsiaalteenused

Vaata lisaks järgmised artiklid

0 comments