Vaegnägijatele

Hooandja - ühisrahastuse projekti kokkuvõte

15:03:00

Hooandjad aitasid Helpificul õhku tõusta!


Kas mäletate veel seda videot, kus Helpificu üks kaasasutajatest Tom Rüütel rääkis sellest, et unistab kosmonaudiks saamisest ja kutsus ülesse Helpifule hoogu lükkama? Projekt “Ise eldada ja ise vastutada” osutus väga edukaks - projektile andis hoogu 577 toetajat ja kokku koguti 10 835 eurot. 

Projekti kodulehel saad uuesti järelvaadata kõiki kaheksat videot ning tutvuda projekti tulemustega, samuti saad lugeda, kuhu Hooandja toetus läheb.
Hea hooandja, täname sind, et väärtustad kogukondlikku mõtteviisi ja usud sellesse, mida me teeme! Sinu panuse abil saame Helpificu tugikeskkonda arendada, muutes selle meie kasutajate jaoks turvalisemaks ja mugavaks.
Hooandjatele oli Helpificul vahvad auhinnad - Hooandja isikunimi Helpific kodulehel helpific.com, spetsiaalselt valminud tänukiri ja postkaart Helpificu meeskonna pildiga, suvine piknik meeskonnaga, privaatne õhtusöök Daniel Levi Viinalassiga. Auhinnad oleme kohale toimetanud ja teoks teinud kõigile neile, kes edastasid meile oma e-posti ja/või tavaposti aadressi ning olid meiega kontaktis. Unikaalne seminar, mille märksõnadeks on kogukondlik aktivism, tuleviku ühiskond, tendentsid sotsiaalhoolekandes, jagamismajandus, aktiivsete kodanike kaasamine ühiskondlike kitsaskohtade lahendamisel läbi informatsiooni- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT), leiab aset järgmise aasta alguses. Seega kõigil seminarihuvilistel palume veel varuda kannatust.
Helpific meeskond, vabatahtlikud ja hooandjad suvisel piknikul.
Meile saabus ka ülivahva kiri, mille saatja loal edastame lühendatult.

“Helpific on äge, “lahe säga Tom” suutis väga oskuslikult teie olulisele ettevõtmisele tähelepanu juhtida ja mul on äärmiselt hea meel, et ta seda nii südamlikul ja vahetul moel tegi. Ma täiesti võiksin ise piirduda hooandmise rõõmuga, tänada lahke kutse eest ja jätta asja sinnapaika. Aga - mul on kodus kaks poissi (5- ja 7-aastane), kes on maailma kõige suuremad (ma rõhutan - maailma kõige suuremad) Daniel Levi fännid ja kui mulle selline võimalus sülle kukkus, ma proovin seda maksimaalselt ära kasutada. Lisan kirja lõppu pildi selle kinnituseks.”

Üks pilt räägib rohkem kui tuhat sõna.
Üheks meeldejäävamaks sündmuseks osutus privaatne õhtusöök Daniel Levi Viinalassiga, millel osales üks pere kahe üliarmsa lapsega. Õhtusöök toimus restoranis Villa Thai. Täname Villa Thaid meeldiva ja meeldejääva koostöö eest!

Daniel Levi pühendunud fännid. Täname ka kogu südamest Danieli, kes on olnud meile toeks ja uskunud nö esimesest silmapilgust meie tegemistesse!
Helpificu tugikeskkond on oluline selleks, et erivajadusega inimesed oleksid kogukonnaga paremini kontaktis ja saaksid elada iseseisvamat elu. Aitäh, et andsid oma panuse ja aitad meil ühiskonda paremaks muuta! 






Helpific idufirma jagamismajandus sotsiaalne ettevõtlus sotsiaalne innovatsioon startup vabatahtlik ühisrahastus

Vaata lisaks järgmised artiklid

0 comments