Vaegnägijatele

HELPIFIC - KIRGLIKUD INIMESED & NUTIKAD LOOJAD

11:59:00

Tom Rüütel - tean, et mina ja Helpific kuulume kokku!

Helpific meeskonnaliige Tom Rüütel - kogemusnõustaja, Eesti

Tom kirjeldab ennast viie lausega või räägib meile, mis tal kõige esimesena hetkel pähe tuleb:
Praegusel hetkel tunnen väsimust eilsest Rammsteini kontserdist. Elu on näidanud, et tegevused, mis on väsitavad ja rasked, ongi need kõige emotsionaalsemad ning paremad. Olgu selleks siis kasvõi kontserdil käik, millegagi tegelemine, kus peab mugavustsoonist välja astuma või siis näiteks õhtu sõpradega. Pole olemas lahendamatuid võimalusi, on vaid võimalused! Enne ei tea, kui ei proovi!
Tom tähistamas Helpificu esimest sünnipäeva, 2015.
Meie 5 küsimust Tomile.

Mis inspireerib Sind Helpificus tegutsema? Mis Sind motiveerib? 
Helpific on andnud mulle juurde palju teadmisi sellest, kui raske, samas põnev on ühe alustava ettevõtte lugu. Muidugi olen õppinud palju enda kohta ja sellepärast teangi, et mina ja Helpific kuulume kokku. Mul on visioon Helpificust ja Helpificul on võimalus mind igapäevaelus aidata.

Kuidas sa liitusid Helpificuga?
G 48, see lihtsalt juhtus! Kohtusin Helpificuga Garage48 üritusel. Ma olin hunt, kes liikus omapead ja oma meeskonda kokku ma ei saanudki. Siis aga avastasin Helpificu ja esimesed umbes 45 tundi näitasid, et sobin tiimi. Sobin sellepoolest, et mul on erivajadusest tingitud vajadus Helpificu järgi. Teiseks on mul visioon, kuidas Helpific peaks edasi liikuma.

Milliste võimaluste ja väljakutsetega puutub Helpific kokku töötades välja rahvusvahelist mõjuettevõtet, mis tegutseb sotsiaalhoolekande valdkonnas? Sinu arvamus.
Mõelda suurelt on üks asi, aga käsi külge pannes saad sa tegelikult teada, kuidas süsteem töötab. Ma olen Helpificu kasutaja ning jätkan selle kasutamist. Helpific töötab ja ühe suurima väljakutse on ta juba seljatanud. Nüüd on vaja ainult sõna levitada ja koos kasutajatega kasvada.

Kui sa oleksid president, mis oleks esimene asi, mis sa teeksid?
Ma räägiksin inimestega palju, reisiksin kohtadesse, kus ammutaksin häid praktikaid ja oleksin President Rüütel.

Mis on su kõige veidram anne?
Kas midagi võiks jääda ka teistele avastada? Palun proovi! :P

Tom on positiivse suhtumisega noormees Saaremaalt, kellel on igapäevaste toimingute tegemiseks pisut abi vaja. Tomi ja Helpificu missiooniks on veebipõhise tugikeskkonna arendamine, kus igaüks saaks abivajajaid aidata näiteks transpordiga, majapidamistöödes või kultuuriüritustele saatmisel. Platvorm ühendab abistajaid ning abivajajaid ning teeb abistamise sama lihtsaks ja mugavaks kui takso või pitsa tellimise.

Oma panuse teenuse arendamisse saad anda meie 👉 Hooandja lehel  

Hetkel kogume ressursse, et muuta teenus kättesaadavaks kõikidele kogukondadele üle Eesti. Heateo saad teha ka seda infot jagades.


Helpific Helpificu meeskond jagamismajandus juhtimine karjäär kommunikatsioon palkamine idufirmades sotsiaalne ettevõtlus talent vabatahtlik

Vaata lisaks järgmised artiklid

0 comments