Vaegnägijatele

HELPIFIC - KIRGLIKUD INIMESED & NUTIKAD LOOJAD

14:57:00

Maarja: "Rohkem sallivust ja empaatiat!"

Helpific Eesti

22.02.2019 toimub Helpificu poolt korraldatav seminar "Digitaalne tehnoloogia ja kogukondlik sotsiaalne heaolu", mida meie praktikant Maarja aitab korraldada.

Esitasime Maarjale mõned küsimused! Loe ja saa inspireeritud Sinagi!
Maarja Niimann
Kirjelda palun ennast viie lausega või ütle, mis Sul parasjagu pähe tuleb!

„There comes a point where it all becomes too much. When we get too tired to fight anymore. So we give up. That’s when the real work begins.“ – Cristina Yang, Grey´s Anatomy. (Tõlge: Tuleb punkt, kus kõike tundub liiga palju. Kui me liigselt väsime, et enam üldse edasi võidelda. Nii - et me loobume. Kuid just siis tegelik töö algabki!)

Millega tegeled igapäevaselt nii oma töös, kui mis on Sinu hobid/tegevused vms?

Igapäevaselt töötan tugiteenuste spetsialistina meretranspordi alal. Põhitööga paralleelselt õpin Tallinna Majanduskoolis projektijuhi assistendi erialal, II kursusel. Samuti olen vabatahtlik organisatsioonis MTÜ Nähtamatud Loomad. Hobideks on seriaalides, reklaamides, filmides osalemine taustanäitlejana.

Kas Sinul on oma unistus Eestist? Kui jah, siis milline see on? Miks on ühine panustamine kogukondlikku heaollu Sinu arvates vajalik?

Soovin, et Eesti hoiaks veelgi enam oma loodust, et metsad säiliks suuremal hulgal kui neid maha raiutakse. Et loodus tervenisti oleks hoitud ja puhas. Sama kehtib ka loomade heaolu arvestades, et muutuks praegune mõttemaailm, mille kohaselt loom = asi. Rohkem sallivust ja empaatiat soovin kõigile. 

Mida tähendab Sinu jaoks selline mõiste nagu „maailma muutmine“? Kuidas seda teha?

Mõiste “maailma muutmine” tähendab millegi nimel töötamist, vaeva nägemist, kas üksi või meeskonnaga, peaasi, et selle tulemusena nende silmis muutub maailm veidi paremaks kohaks kui see seda enne oli, kasvõi hetkeks.

Mis ajab Sind hommikuti voodist välja?

Mis ajab Sind hommikuti voodist välja? Pigem, kes ajab mind voodist välja! Meie vahva peagi kahe aastaseks saav koer Aston.

Aitäh Maarja!

Helpific isikliku abistaja teenus jagamismajandus ‬kogukond ‬muudame maailma sotsiaalne ettevõtlus sotsiaalne innovatsioon startup targad digitaalsed lahendused vabatahtlik töö

Vaata lisaks järgmised artiklid

0 comments