Vaegnägijatele

HELPIFIC - KIRGLIKUD INIMESED & NUTIKAD LOOJAD

12:40:00

Pille Šalamov: "Unistan, et igaühel oleks kindlustunne enda ja oma pere tuleviku suhtes"

Helpific Eesti

22.02.2019 toimub Helpificu poolt korraldatav seminar "Digitaalne tehnoloogia ja kogukondlik sotsiaalne heaolu", mida meie vabatahtlik Pille aitab korraldada.

Pille tutvustab end ning toob välja, miks panustamine kogukondlikku heaollu on oluline.


Olen Pille Šalamov.

Töötasin 30 aastat Tallinna Tehnikaülikooli raamatukogus bibliograafina (on teavikute kindlate tunnuste alusel kogutud ja korrastatud loetelu ning teoste uurimine selliste loetelude koostamiseks), sama eriala lõpetasin 1989. aastal tänases Tallinna Ülikoolis. TTÜ-st koondati mind aprillis 2011. Järgnesid kolmekuuline vabatahtlik töö EELK Tallinna Diakooniahaigla sotsiaaltöötaja abina, bürootöö kutseõpe Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuses, mis lõppes juunis 2018 bürootöö kutsetunnistuse saamisega. Alates juuni lõpust 2018 olen töötu. 

Tunnen, et mu uus tööala peaks olema seotud inimeste, eeskätt eakate, aitamisega ja selleks läbisin tegevusjuhendaja ning tugiisiku kursused.

Hetkel olen Helpificu meeskonn vabatahtlik ja otsin tööd. 

Unistan sellisest Eestist, kus igaüks saaks igal õhtul tõdeda: "Täna oli ilus päev ja homme tuleb veel parem päev!". Unistan, et igaühel oleks kindlustunne enda ja oma pere tuleviku suhtes. 

Ühine panustamine kogukondlikku heaollu on oluline just seetõttu, et ühiselt leitakse sobivamad lahendused. Iga osaleja võib tunda, et ta on vajalik, et ta saab veidigi kaasa aidata maailma paremaks muutmisele. Maailma muutmine algab igaühest endast - tema soovist kogukonna (nt. korteriühistu, küla) elus midagi paremaks muuta. 


Minu jaoks on veebruaris 2019 oluline  tööotsingud, kus saaksin aidata erivajadusega inimesi. Selle kõrval püüan aidata neid, kes mind vajavad - olla olemas, kui keegi mind vajab. 

Aitäh Pille!

helpific.com

Helpific isikliku abistaja teenus jagamismajandus ‬kogukond ‬muudame maailma sotsiaalne ettevõtlus sotsiaalne innovatsioon startup targad digitaalsed lahendused vabatahtlik töö

Vaata lisaks järgmised artiklid

0 comments